• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Opblaasbare man 30 jaar Huren

Wilt u een opblaaspop 30 jaar huren? Wij hebben veel leuke opblaasbare poppen met 30 jaar om de 30 jarige eens flink in het zonnetje te zetten. Voor elke jarige hebben we wel een geschikte pop beschikbaar. Houdt de 30 jarige van een biertje? Wat dacht u van deze 30 jarige pop op biervat, of de 30 jarige pop op een bierpul. Maar ook de vrolijke feestende 30 jarige is erg geschikt. Is de 30 jarige een motorrijder? Dan hebben we ook een stoere motorrijder in ons assortiment. Reserveer vandaag nog, en zorg dat er een leuke pop in de tuin staat om de jarige eens flink te verrassen.

  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • HONDERDEN tevreden klanten gingen je voor
Opblaaspop 30 jaar voor een vrouw huren? Klik hier
Bekijk poppen 30 jaar
voor een vrouw

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Huurders vertellen over hun ervaringen met het huren van een opblaasbare pop 30 jaar

Opblaaspop 30 jaar Huren

Behalve voor de leeftijd 50 jaar (abraham) kunnen onze poppen ook met een bordje "30" worden geleverd. Het wordt in Nederland steeds meer een traditie om ook een leuke opblaaspop in de tuin neer te zetten bij andere leeftijden dan 50 jaar. Dus als jouw partner, vriend, collega of familielid 30 jaar is geworden, huur dan zo'n leuke opblaasbare man. We hebben genoeg leuke poppen in voorraad om de 30 jarige eens flink te verrassen. Reserveer via de website, en vul bij het veld "opmerkingen" in dat er een bordje 30 jaar bij moet. Wij doen de rest en zorgen dat jouw opblaasfiguur klaar staat met het juiste getal erop. De pop is eenvoudig binnen een aantal minuten opgeblazen, ook voor iemand die niet zo heel handig is. De dag na het feest kan de pop weer eenvoudig bij ons in de retour container gelegd worden. Ons bedrijf is gevestigd in Houten, vlak langs de A27. Dus prima te bereiken voor iedereen die in midden Nederland woont.

Pluspunten als je bij ons een opblaaspop 30 jaar huurt

  • Bij ons kun je FLEXIBEL je pop ophalen en terug brengen. Zo hebben we voor het ophalen een ophaalcontainer en voor het terug brengen een retour container. Zo kun je jouw abraham of sarah pop op het door jou gewenste tijdstip ophalen, uiteraard ook in de avond. Uiteraard krijg je van ons netjes alle instructies voor het ophalen en terug brengen ruim op tijd naar je toe. Toch nog vragen of problemen bij het ophalen? Wij staan je 7 dagen per week te woord.
  • Wij hebben honderden(!) positieve reviews van (zeer) tevreden klanten. Bekijk ze allemaal hier.
  • Mocht er toch al iemand anders zijn die de abraham of sarah pop voor de jarige geregeld heeft, of mocht de pop toch absoluut niet in de smaak vallen, dan kun je bij ons zonder opgaaf van reden je gereserveerde pop annuleren. Prettig toch?
  • Pas bij het ophalen hoef je de pop af te rekenen. Dat kan bij ons op het afhaaladres via PIN of contant. Als we de pop voor je in de ophaalcontainer klaarleggen, dan krijg je van ons een betaalverzoek per WhatsApp bericht.
Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861