• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Opblaasbare vrouw 30 jaar Huren

Wordt er iemand 30 jaar en wil jij diegene eens leuk verrassen? Naast de traditionele sarah poppen hebben we ook veel leuke opblaasbare poppen met 30 jaar! Bijvoorbeeld deze feestende vrouw 30 jaar. Of deze ludieke ouwe taart 30 jaar. Al onze 30 jarige feestpoppen zijn dagelijks bij ons af te halen in Houten. Reserveer snel een leuke pop, en vier haar 30e verjaardag met een knipoog.

  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • HONDERDEN tevreden klanten gingen je voor
Opblaaspop 30 jaar voor een man huren? Klik hier
Bekijk poppen 30 jaar
voor een man

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Huurders vertellen over hun ervaringen met het huren van een sarah pop.

Opblaaspop 30 jaar vrouw huren

Naast een gewone sarah pop als er iemand 50 jaar wordt kun je bij ons ook een pop huren voor iemand die 30 jaar wordt. Steeds meer verhuren wij onze poppen ook voor andere leeftijden dan 50 jaar. Wel zo leuk als de jarige verrast wordt met een pop als zij 30 jaar wordt. De poppen kunnen prima in de tuin, op kantoor of andere feestlocatie neergezet worden. Laat de jarige stralen door haar een geweldige verjaardag te bezorgen. Ook voor last minute aanvragen kun je bij ons terecht. We beschikken over een ruime voorraad, dus er is altijd keuze genoeg! Reserveer via de website of per WhatsApp bericht. Nog vragen? Wij staan u telefonisch graag te woord.

Pluspunten als je bij ons een opblaaspop 30 jaar huurt

  • Bij ons kun je FLEXIBEL je pop ophalen en terug brengen. Zo hebben we voor het ophalen een ophaalcontainer en voor het terug brengen een retour container. Zo kun je jouw abraham of sarah pop op het door jou gewenste tijdstip ophalen, uiteraard ook in de avond. Uiteraard krijg je van ons netjes alle instructies voor het ophalen en terug brengen ruim op tijd naar je toe. Toch nog vragen of problemen bij het ophalen? Wij staan je 7 dagen per week te woord.
  • Wij hebben honderden(!) positieve reviews van (zeer) tevreden klanten. Bekijk ze allemaal hier.
  • Mocht er toch al iemand anders zijn die de abraham of sarah pop voor de jarige geregeld heeft, of mocht de pop toch absoluut niet in de smaak vallen, dan kun je bij ons zonder opgaaf van reden je gereserveerde pop annuleren. Prettig toch?
  • Pas bij het ophalen hoef je de pop af te rekenen. Dat kan bij ons op het afhaaladres via PIN of contant. Als we de pop voor je in de ophaalcontainer klaarleggen, dan krijg je van ons een betaalverzoek per WhatsApp bericht.
Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861