• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Opblaasbare man 40 jaar Huren

Ook voor de 40 jarige man hebben we veel leuke modellen poppen beschikbaar. Vier de 40 jarige verjaardag in stijl met onze spectaculaire opblaasbare figuren en maak van het 40e verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis! Onze opblaasfiguren zijn niet alleen indrukwekkend vanwege hun grootte, maar ze zijn ook van hoge kwaliteit en gemakkelijk op te zetten. Het huren van een opblaasfiguur voor een 40e verjaardag is een ludieke en originele manier om de jarige in het zonnetje te zetten. Wij hebben opblaaspoppen in het thema bier, zoals deze 40 jarige pop op biervat of de 40 jarige pop op een bierpul. Is de jarige een echte wielren liefhebber? Dan hebben we een hele mooie 40 jarige pop op een racefiets. Er is genoeg keuze dus reserveer vandaag nog, en ontdek hoe eenvoudig en betaalbaar het is om een opblaasfiguur te huren voor deze speciale gelegenheid. Maak van de 40e verjaardag een feest dat nog lang zal worden herinnerd!

  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • HONDERDEN tevreden klanten gingen je voor
Opblaaspop 40 jaar voor een vrouw huren? Klik hier
Bekijk poppen 40 jaar
voor een vrouw

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Huurders vertellen over hun ervaringen met het huren van een opblaasbare pop 40 jaar

Opblaaspop 40 jaar Huren

Behalve voor de leeftijd 50 jaar (abraham) kunnen onze poppen ook met een bordje "40" worden geleverd. Het wordt in Nederland steeds meer een traditie om ook een leuke opblaaspop in de tuin neer te zetten bij andere leeftijden dan 50 jaar. Dus als jouw partner, vriend, collega of familielid 40 jaar is geworden, huur dan zo'n leuke opblaasbare pop met bordje 40 jaar. We hebben genoeg leuke opblaaspoppen in voorraad om de 40 jarige in het zonnetje te zetten. Reserveer eenvoudig via de website, en vul bij het veld "opmerkingen" in dat er een bordje 40 jaar bij moet. Wij doen de rest en zorgen dat jouw opblaasfiguur klaar staat met het juiste getal erop. De pop is eenvoudig en snel binnen een aantal minuten opgeblazen. De dag na het feest kan de pop weer bij ons in de retour container gelegd worden. Wij zijn gevetigd in Houten, vlak langs de A27. Dus prima te bereiken voor iedereen die in midden Nederland woont.

Pluspunten als je bij ons een opblaaspop 40 jaar huurt

  • Bij ons kun je FLEXIBEL je pop ophalen en terug brengen. Zo hebben we voor het ophalen een ophaalcontainer en voor het terug brengen een retour container. Zo kun je jouw abraham of sarah pop op het door jou gewenste tijdstip ophalen, uiteraard ook in de avond. Uiteraard krijg je van ons netjes alle instructies voor het ophalen en terug brengen ruim op tijd naar je toe. Toch nog vragen of problemen bij het ophalen? Wij staan je 7 dagen per week te woord.
  • Wij hebben honderden(!) positieve reviews van (zeer) tevreden klanten. Bekijk ze allemaal hier.
  • Mocht er toch al iemand anders zijn die de abraham of sarah pop voor de jarige geregeld heeft, of mocht de pop toch absoluut niet in de smaak vallen, dan kun je bij ons zonder opgaaf van reden je gereserveerde pop annuleren. Prettig toch?
  • Pas bij het ophalen hoef je de pop af te rekenen. Dat kan bij ons op het afhaaladres via PIN of contant. Als we de pop voor je in de ophaalcontainer klaarleggen, dan krijg je van ons een betaalverzoek per WhatsApp bericht.
Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861