• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Opblaasbare man 60 jaar Huren

60 jaar? ook dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Met onze ruime keuze aan opblaasfiguren maakt u er echt een speciaal feestje van voor de 60-jarige. We hebben veel leuke poppen beschikbaar, die eenvoudig en snel in de tuin, oprit of andere feestlocatie neergezet kunnen worden tegen een betaalbare prijs. Vanuit onze goed bereikbare ophaallocatie in Houten kunnen we u 7 dagen per week van dienst zijn. Komt u liever buiten kantooruren een pop ophalen? Dan kunt u gebruik maken van onze handige ophaalcontainer om uw bestelling uit te halen. Zoek een leuke pop uit, en zorg dat dit een 60e verjaardag wordt om nooit meer te vergeten!

  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • HONDERDEN tevreden klanten gingen je voor
Opblaaspop 60 jaar voor een vrouw huren? Klik hier
Bekijk poppen 60 jaar
voor een vrouw

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Huurders vertellen over hun ervaringen met het huren van een opblaasbare pop 60 jaar

Opblaaspop 60 jaar Huren

Een leuke opblaasbare pop 60 jaar op een racefiets, of een stoere 60 jarige motorrijder? We hebben genoeg keuze aan poppen die ook voor 60 jaar gebruikt kunnen worden. Want natuurlijk vier je niet alleen de 50e verjaardag groots, maar ook de 60e verjaardag. Ook in het thema bier hebben we poppen voor de 60 jarige, bijvoorbeelde de 60 jarige man op bierpul, of de 60 jarige op een biervat. Liever iets gewaagder, dan is deze ouwe lul 60 jaar van 3 meter hoog een geweldige pop met een knipoog om de 60 jarige eens flink 'voor lul' te zetten. Reserveer snel en zorg dat er zo'n leuke pop bij de jarige staat op zijn 60e verjaardag!

Pluspunten als je bij ons een opblaaspop 40 jaar huurt

  • Bij ons kun je FLEXIBEL je pop ophalen en terug brengen. Zo hebben we voor het ophalen een ophaalcontainer en voor het terug brengen een retour container. Zo kun je jouw abraham of sarah pop op het door jou gewenste tijdstip ophalen, uiteraard ook in de avond. Uiteraard krijg je van ons netjes alle instructies voor het ophalen en terug brengen ruim op tijd naar je toe. Toch nog vragen of problemen bij het ophalen? Wij staan je 7 dagen per week te woord.
  • Wij hebben honderden(!) positieve reviews van (zeer) tevreden klanten. Bekijk ze allemaal hier.
  • Mocht er toch al iemand anders zijn die de abraham of sarah pop voor de jarige geregeld heeft, of mocht de pop toch absoluut niet in de smaak vallen, dan kun je bij ons zonder opgaaf van reden je gereserveerde pop annuleren. Prettig toch?
  • Pas bij het ophalen hoef je de pop af te rekenen. Dat kan bij ons op het afhaaladres via PIN of contant. Als we de pop voor je in de ophaalcontainer klaarleggen, dan krijg je van ons een betaalverzoek per WhatsApp bericht.
Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861