• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Opblaasbare vrouw 60 jaar Huren

Verras de 60 jarige vrouw met een 60e verjaardag om nooit te vergeten door ssn super leuk opblaasfiguur te huren! Bij ons huur je prachtige 60 jarige opblaasbare figuren die perfect passen bij de jarige om deze mijlpaal te vieren. We hebben bijvoorbeeld een hele leuke vrolijke feestende 60 jarige pop, of een ouwe taart met 60 jaar. Is de jarige een echte wijnliefhebster? Dan hebben we de sarah in wijnvat, of de sarah met wijnfles. Er is genoeg keuze om de 60e verjaardag in stijl te vieren! Reserveer vandaag nog zo'n leuke opblaaspop en zorg dat dit een verjaardag wordt om nooit meer te vergeten.

  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • HONDERDEN tevreden klanten gingen je voor
Opblaaspop 60 jaar voor een man huren? Klik hier
Bekijk poppen 60 jaar
voor een man

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Huurders vertellen over hun ervaringen met het huren van een opblaasbare pop 60 jaar.

Opblaaspop 60 jaar vrouw huren

Bij ons kun je behalve een gewone sarah pop als er iemand 50 jaar wordt , ook een leuke pop huren voor iemand die 60 jaar wordt. Ook super leuk als de jarige verrast wordt met een pop als zij 60 jaar wordt. De poppen kunnen prima in de tuin, de oprit, op kantoor of andere feestlocatie neergezet worden. We hebben een genoeg keuze, dus er is voor iedere jarige een geschikte pop te vinden. Zoek een leuke pop uit in het overzicht hierboven, en reserveer de pop tijdig. De pop kan dagelijks worden opgehaald in Houten, op onze goed bereikbare locatie naast de A27 afslag Houten. Terug brengen is al even eenvoudig, we hebben een retour box waarin de pop 24 x 7 retour gebracht kan worden.

Pluspunten als je bij ons een opblaaspop 40 jaar huurt

  • Bij ons kun je FLEXIBEL je pop ophalen en terug brengen. Zo hebben we voor het ophalen een ophaalcontainer en voor het terug brengen een retour container. Zo kun je jouw abraham of sarah pop op het door jou gewenste tijdstip ophalen, uiteraard ook in de avond. Uiteraard krijg je van ons netjes alle instructies voor het ophalen en terug brengen ruim op tijd naar je toe. Toch nog vragen of problemen bij het ophalen? Wij staan je 7 dagen per week te woord.
  • Wij hebben honderden(!) positieve reviews van (zeer) tevreden klanten. Bekijk ze allemaal hier.
  • Mocht er toch al iemand anders zijn die de abraham of sarah pop voor de jarige geregeld heeft, of mocht de pop toch absoluut niet in de smaak vallen, dan kun je bij ons zonder opgaaf van reden je gereserveerde pop annuleren. Prettig toch?
  • Pas bij het ophalen hoef je de pop af te rekenen. Dat kan bij ons op het afhaaladres via PIN of contant. Als we de pop voor je in de ophaalcontainer klaarleggen, dan krijg je van ons een betaalverzoek per WhatsApp bericht.
Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861