• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • Eenvoudig online reserveren

Vragen of reserveringen?  06 515 25 861

Abraham Pop Huren

We hebben genoeg leuke modellen op voorraad, dus voor iedere jarige hebben we een passende Abraham. Reserveer online of telefonisch, en zorg dat er zo'n leuke Abraham bij de 50-jarige in de tuin staat! Je wordt tenslotte maar 1 keer 50 jaar, en die mijlpaal moet je vieren!

  • Flexibel ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • Honderden tevreden klanten gingen je voor

VRAGEN OF RESERVERINGEN?

 06 515 25 861

Contact met Springkussen Plein via WhatsApp

DIT VERTELLEN ONZE KLANTEN

Abraham 50 jaar

Natuurlijk laat je de 50e verjaardag van jouw partner, vriend, collega, buurman of iemand anders die je goed kent niet zomaar voorbij gaan. Met ons uitgebreid assortiment Abraham poppen zit er ook voor u een toepasselijk exemplaar tussen. Al onze Abraham poppen zijn in 5 minuten opgezet, dus veel tijd ben je hier niet mee kwijt. Ook iedereen met 2 linkerhanden kan dit prima zelf doen. De pop uit de tas halen, aansluiten op de blower, de abraham pop goed neerzetten en tot slot vastmaken met de scheerlijnen, en de abraham staat! Zo eenvoudig is het. Kies je voor deze ludieke abraham met rollator, voor de bierliefhebber deze abraham op biervat, of voor de sportieve fietser deze abraham wielrenner? De keuze is groot! De abraham opblaas figuren hebben een oppervlakte nodig van 1 tot 2 vierkante meter, afhankelijk van het model. Bij elke model staat aangegeven hoeveel ruimte hij inneemt. Heb je weinig ruimte beschikbaar? Kies dan bijvoorbeeld voor deze abraham skydancer of deze feestende abraham skydancer abraham.

Abraham Huren Regio Utrecht

Onze ophaal locatie bevindt zich in Houten, direct naast de A27. Voor de hele regio Utrecht is dit dus lekker dichtbij. Wil je de abraham voor het weekend huren, dan kan de pop vrijdag bij ons worden opgehaald, en maandag weer worden terug gebracht. We hebben voor het terug brengen en handige retour container, die altijd toegankelijk is. De abraham kan dus ook zondag (avond) al worden terug gebracht. Als de pop voor een doordeweekse dag wordt gehuurd, kan de pop op de dag vóór gebruik alvast worden opgehaald, en op de dag ná gebruik weer worden ingeleverd. Zo kan de abraham pop de hele dag staan! Uiteraard kunt u bij ons per pin afrekenen, of contant. Voor ondersteuning of vragen zijn wij overdag, ook in het weekend, altijd bereikbaar.

Eenvoudig online reserveren

Heeft u een keuze voor een abraham pop gemaakt, dan kunt u eenvoudig die abraham via de website reserveren. Vul uw naam en gewenste huurdatum (ophaaldatum) in, en we nemen zo spoedig mogelijk (meestal binnen 6 uur) contact (per WhatsApp of telefonisch) met u op of dit mogelijk is, en wanneer de pop opgehaald kan worden. Betalen hoeft pas bij het ophalen. Uiteraard kunt u ook per WhatsApp of telefonisch (06 515 25 861) een pop reserveren of vragen stellen. Wij staan voor u klaar!

Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861