• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Sarah Pop Huren

Wordt er iemand 50 jaar en wil jij diegene eens leuk verrassen? We hebben veel leuke sarah poppen op voorraad, dus voor iedere jarige hebben we een passende Sarah. Reserveer online of telefonisch, en zorg dat er zo'n leuke Sarah bij de 50-jarige in de tuin staat!
Je wordt tenslotte maar 1 keer 50 jaar, en die mijlpaal moet je vieren!

  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • HONDERDEN tevreden klanten gingen je voor

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Huurders vertellen over hun ervaringen met het huren van een sarah pop.

Sarah 50 jaar Huren

Wordt jouw partner, vriendin, buurvrouw, collega of iemand anders die je goed kent 50 jaar? Natuurlijk zet je dan een ludieke sarah pop neer! Met ons uitgebreid assortiment Sarah poppen zit er altijd wel een toepasselijk exemplaar tussen. Deze Sarah poppen zijn in 5 minuten opgezet, dus veel tijd ben je hier niet mee kwijt. Ook voor iedereen met 2 linkerhanden is dit prima zelf te doen. Je haalt de pop uit de tas (die overigens prima achter in de auto past), aansluiten op de blower, de sarah pop goed neerzetten en tot slot vastmaken met de scheerlijnen, en de sarah pop staat! Gemakkelijker kan niet!

Kies je voor deze ludieke sarah met rollator, of voor de wijnliefhebber deze sarah op wijnvat? Of een meer neutrale sarah, zoals deze veel verhuurde vrolijke feestende sarah? Er is meer dan genoeg keuze! De sarah opblaasfiguren hebben een oppervlakte nodig van 1 tot 2 vierkante meter, afhankelijk van het model. Bij elke model staat aangegeven hoeveel ruimte de pop inneemt. Heb je weinig ruimte beschikbaar? Kies dan bijvoorbeeld voor deze sarah skydancer.

Sarah Huren in de Regio Utrecht

De sarah poppen kunnen worden opgehaald bij ons in Houten, ongeveer 3 minuten vanaf de afslag A27. Voor de hele regio Utrecht is dit dus lekker dichtbij. Wij verhuren deze sarah poppen niet voor niets door de hele regio : Vianen, Nieuwegein, Zeist, IJsselstein, Maarssen, Woerden, Driebergen, Vleuten, de Meern, Harmelen, Hilversum, Doorn, Breukelen enzovoorts. Wil je de sarah pop voor het weekend huren, dan kan de sarah pop op vrijdag al worden opgehaald, en maandag weer terug worden gebracht. We hebben voor het terug brengen een handige retour container, die altijd toegankelijk is. De sarah pop kan dus ook zondag al worden terug gebracht. Als je de pop voor een doordeweekse dag huurt, kan de pop op de dag vóór gebruik alvast worden opgehaald, en op de dag ná gebruik weer worden ingeleverd. Dan kan dus de sarah pop de hele dag staan! Vanzelfsprekend kunt u bij ons per pin of contant afrekenen.

Eenvoudig online reserveren

Heeft u een keuze voor een sarah pop gemaakt, dan kunt u eenvoudig die sarah pop via de website reserveren. Vul uw naam en gewenste huurdatum (ophaaldatum) in, en we nemen zo spoedig mogelijk (meestal binnen 6 uur) contact (per WhatsApp of telefonisch) met u op of dit mogelijk is, en wanneer de sarah pop opgehaald kan worden. Betalen hoeft pas bij het ophalen. Uiteraard kunt u ook per WhatsApp of telefonisch (06 515 25 861) een pop reserveren of vragen stellen. Wij staan voor u klaar! Heeft u de pop vandaag nog nodig, dan kunt u het beste ons even bellen. U kunt dan meestal de pop vandaag nog ophalen

Verschillende soorten sarah poppen

Een van de charmes van een Sarah Pop Huren is de grote hoeveelheid verschillende poppen die wij beschikbaar hebben. Van thema's die passen bij de persoonlijkheid van de feestvierder tot specifieke stijlen die bij de gelegenheid passen, er is voor elk wat wils. Houdt de jarige van wijn? Dan hebben we diverse leuke poppen in een wijn thema, bijvoorbeeld de sarah in wijnvat, of de sarah met wijnfles. Ook leuk om de jarige eens flink te pakken te nemen is de sarah ouwe taart. Of gewoon een neutrale vrolijke feestend variant die we heel veel verhuren is de feestende sarah met 2 handen in de lucht. Kortom, er is genoeg keuze.

Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861