• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • Eenvoudig online reserveren

Vragen of reserveringen?  06 515 25 861

Sarah Pop Huren

We hebben genoeg leuke modellen op voorraad, dus voor iedere jarige hebben we een passende Sarah. Reserveer online of telefonisch, en zorg dat er zo'n leuke Sarah bij de 50-jarige in de tuin staat!
Je wordt tenslotte maar 1 keer 50 jaar, en die mijlpaal moet je vieren!

  • Flexibel ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • Betaal pas bij het ophalen
  • Honderden tevreden klanten gingen je voor

VRAGEN OF RESERVERINGEN?

 06 515 25 861

Contact met Springkussen Plein via WhatsApp

DIT VERTELLEN ONZE KLANTEN

Sarah 50 jaar Huren

Wordt jouw partner, vriendin, buurvrouw, collega of iemand anders die je goed kent 50 jaar? Natuurlijk zet je dan een ludieke sarah pop neer! Met ons uitgebreid assortiment Sarah poppen zit er altijd wel een toepasselijk exemplaar tussen. Deze Sarah poppen zijn in 5 minuten opgezet, dus veel tijd ben je hier niet mee kwijt. Ook voor iedereen met 2 linkerhanden is dit prima zelf te doen. Je haalt de pop uit de tas (die overigens prima achter in de auto past), aansluiten op de blower, de sarah pop goed neerzetten en tot slot vastmaken met de scheerlijnen, en de sarah pop staat! Gemakkelijker kan niet!

Kies je voor deze ludieke sarah met rollator, of voor de wijnliefhebber deze sarah op wijnvat? Of een meer neutrale sarah, zoals deze veel verhuurde vrolijke feestende sarah? Er is meer dan genoeg keuze! De sarah opblaasfiguren hebben een oppervlakte nodig van 1 tot 2 vierkante meter, afhankelijk van het model. Bij elke model staat aangegeven hoeveel ruimte de pop inneemt. Heb je weinig ruimte beschikbaar? Kies dan bijvoorbeeld voor deze sarah skydancer.

Sarah Huren in de Regio Utrecht

De sarah poppen kunnen worden opghaald bij ons in Houten, ongeveer 3 minuten vanaf de afslag A27. Voor de hele regio Utrecht is dit dus lekker dichtbij. Wil je de sarah pop voor het weekend huren, dan kan de sarah vrijdag al bij ons worden opgehaald, en maandag weer terug worden gebracht. We hebben voor het terug brengen en handige retour container, die altijd toegankelijk is. De sarah pop kan dus ook zondag (avond) al worden terug gebracht. Als je de pop voor een doordeweekse dag huurt, kan de pop op de dag vóór gebruik alvast worden opgehaald, en op de dag ná gebruik weer worden ingeleverd. Zo kan de sarah pop de hele dag staan! Uiteraard kunt u bij ons contant of per pin afrekeken. Voor vragen zijn wij overdag, ook in het weekend, altijd bereikbaar.

Eenvoudig online reserveren

Heeft u een keuze voor een sarah pop gemaakt, dan kunt u eenvoudig die sarah pop via de website reserveren. Vul uw naam en gewenste huurdatum (ophaaldatum) in, en we nemen zo spoedig mogelijk (meestal binnen 6 uur) contact (per WhatsApp of telefonisch) met u op of dit mogelijk is, en wanneer de sarah pop opgehaald kan worden. Betalen hoeft pas bij het ophalen. Uiteraard kunt u ook per WhatsApp of telefonisch (06 515 25 861) een pop reserveren of vragen stellen. Wij staan voor u klaar!

Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861