• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Abraham Skydancer Feestend

Deze geweldig leuke abraham skydancer is geschikt voor de gezellige man, die wel van een feestje houdt. De abraham staat vrolijk met zijn handen in de lucht om er een echt feest van te maken. Super eenvoudig op te zetten, alleen de stekker in het stopcontact en deze pop staat bij je voor de deur, op kantoor of waar dan ook. Je hebt slechts 1m² nodig voor deze abraham pop, dus ook als je niet zoveel ruimte beschikbaar hebt, past deze pop perfect.
Deze pop is ook leverbaar met een bord 30, 40, 60, 65, 70 en 80 jaar.
abraham skydancer feestend huren
abraham skydancer feestend huren
RESERVEER
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • Betaal pas bij het ophalen (PIN of contant)
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Reservering op basis van beschikbaarheid
(Ophalen kan 1 dag vóór de datum van gebruik. Bij gebruik in het weekend dan vrijdag ophalen en maandag weer retour. Uitzonderingen in overleg.)

Prijs per 3 dagen:

€ 39,00
(dag 1 halen → dag 3 terug)

Afmetingen:

1m² (hoogte : 3.5m)

Transport:

Past in iedere personenauto

Inclusief:

Blower + skydancer

Weinig ruimte? Dan biedt deze pop uitkomst

Super makkelijk als je deze pop huurt voor de 50 jarige. Slechts op een oppervlakte van 1 bij 1 meter is deze abraham al te plaatsen. Eenvoudig de stekker in het stopcontact steken en de pop staat overeind. Zorg wel voor een verlengsnoer, want het snoer van de blower is niet zo heel lang. Desgewenst kunt u een verlengsnoer bij de pop erbij huren. Dze abraham met karakteristieke kale kop is perfect voor de 50 jarige die niet zo veel haar meer heeft. Vrolijk staat hij te wapperen voor het huis, in de tuin of op kantoor. Liever een gewone opblaasbare abraham? Deze abraham hebben we ook beschikbaar in een gewone pop variant van 3.5 meter hoog.

Pluspunten als je bij ons een abraham pop huurt

  • Bij ons kun je FLEXIBEL je pop ophalen en terug brengen. Zo hebben we voor het ophalen een ophaalcontainer en voor het terug brengen een retour container. Zo kun je jouw abraham of sarah pop op het door jou gewenste tijdstip ophalen, uiteraard ook in de avond. Uiteraard krijg je van ons netjes alle instructies voor het ophalen en terug brengen ruim op tijd naar je toe. Toch nog vragen of problemen bij het ophalen? Wij staan je 7 dagen per week te woord.
  • Wij hebben honderden(!) positieve reviews van (zeer) tevreden klanten. Bekijk ze allemaal hier.
  • Mocht er toch al iemand anders zijn die de abraham of sarah pop voor de jarige geregeld heeft, of mocht de pop toch absoluut niet in de smaak vallen, dan kun je bij ons zonder opgaaf van reden je gereserveerde pop annuleren. Prettig toch?
  • Pas bij het ophalen hoef je de pop af te rekenen. Dat kan bij ons op het afhaaladres via PIN of contant. Als we de pop voor je in de ophaalcontainer klaarleggen, dan krijg je van ons een betaalverzoek per WhatsApp bericht.
Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861