• Keuze uit meer dan 25 modellen
  • 100+ tevreden klanten

Vragen of reserveringen? Bel of WhatsApp  06 515 25 861

Abraham Skydancer Huren

Deze abraham skydancer hoef je alleen maar neer te zetten, en de stekker in het stopcontact te steken. Handig, als je weinig tijd of ruimte hebt. Deze abraham skydancer mag op dag 1 worden opgehaald, op dag 2 gebruikt worden, en kan vervolgens op dag 3 weer ingeleverd worden. Reserveer snel en verras de 50 jarige met deze leuke abraham pop.
Abraham skydancer huren
Abraham skydancer huren
RESERVEER
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug (weekend : vrijdag → maandag)
  • FLEXIBEL ophalen en terug brengen in Houten, ook buiten kantoortijden via onze ophaal- en retour container
  • Betaal pas bij het ophalen (PIN of contant)
  • GRATIS je reservering annuleren
  • Reservering op basis van beschikbaarheid
(Ophalen kan 1 dag vóór de datum van gebruik. Bij gebruik in het weekend dan vrijdag ophalen en maandag weer retour. Uitzonderingen in overleg.)

Prijs per 3 dagen:

€ 39,00
(dag 1 halen → dag 3 terug)

Benodigde ruimte:

1m² (hoogte : 3.5m)

Transport:

Past in iedere personenauto

Inclusief:

Blower + skydancer

Weinig ruimte? Huur dan deze abraham pop skydancer

Deze abraham pop is lekker eenvoudig en snel neer te zetten door de geringe afmetingen. De abraham skydander past al op een oppervlakte van 1 bij 1 meter. Opzetten is heel simpel, gewoon de stekker in de stopcontact, en deze vrolijke abraham staat overeind. Makkelijk toch? Ideaal als je weinig ruimte hebt, en toch een leuke pop voor de jarige neer wilt zetten. De pop is eenvoudig te transporteren in elke personenauto. Deze abraham hebben we ook beschikbaar in een gewone pop variant van 3.5 meter hoog.

Pluspunten als je bij ons een abraham pop huurt

  • Bij ons kun je FLEXIBEL je pop ophalen en terug brengen. Zo hebben we voor het ophalen een ophaalcontainer en voor het terug brengen een retour container. Zo kun je jouw abraham of sarah pop op het door jou gewenste tijdstip ophalen, uiteraard ook in de avond. Uiteraard krijg je van ons netjes alle instructies voor het ophalen en terug brengen ruim op tijd naar je toe. Toch nog vragen of problemen bij het ophalen? Wij staan je 7 dagen per week te woord.
  • Wij hebben honderden(!) positieve reviews van (zeer) tevreden klanten. Bekijk ze allemaal hier.
  • Mocht er toch al iemand anders zijn die de abraham of sarah pop voor de jarige geregeld heeft, of mocht de pop toch absoluut niet in de smaak vallen, dan kun je bij ons zonder opgaaf van reden je gereserveerde pop annuleren. Prettig toch?
  • Pas bij het ophalen hoef je de pop af te rekenen. Dat kan bij ons op het afhaaladres via PIN of contant. Als we de pop voor je in de ophaalcontainer klaarleggen, dan krijg je van ons een betaalverzoek per WhatsApp bericht.
Contact met ons via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861